Over Allshoes

Allshoes Benelux is een toonaangevende importeur van veiligheidsschoenen en beroepsschoenen. Allshoes is gevestigd in Alkmaar en levert uit voorraad binnen 24 uur in heel Nederland, België en Luxemburg en binnen 48 uur in heel Duitsland. Ook in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Ierland en Zweden levert Allshoes werkschoenen.

Modieuze collectie

Exclusieve merken zoals Redbrick, Grisport, No-Risk, Lavoro, Forver, Sika en Strövels maken deel uit van een vooraanstaande collectie veiligheidsschoenen, laarzen en klompen. Modieuze merken die staan voor een perfecte pasvorm en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Samen bieden ze een enorme keuze voor de bouw, logistiek, autobranche, food- en agrarische sector. De schoenen zijn ontworpen volgens de geldende Europese normering met bijzondere aandacht voor veiligheid en comfort. De schoenen worden verkocht via een uitgebreid dealernetwerk.

Invloed op ontwerp

Allshoes Benelux heeft veel meer te bieden dan alleen schoenen. Het bedrijf draagt zelf actief bij aan het verhogen van de populariteit van de werkschoen. Allshoes heeft namelijk ook invloed op de collecties. Regelmatig bezoeken wij de ontwerpstudio's van onze leveranciers om aan te geven op welke manier de schoenen geschikt gemaakt kunnen worden voor onze afnemers. Bovendien heeft Allshoes in 2010 een eigen merk op de markt gebracht: Redbrick safety•sneakers. Een revolutionaire serie werkschoenen in trendy kleuren en modellen.

 

Powered by Allshoes